Dicht bij jezelf | Coach | Ervaringsdeskundige

En wat doet het voor jou?

dicht-bij-jezelf.nl-coaching-healing-reading-bewustwording-alkmaar

"Believe you deserve it and the universe will serve it"

Bij energetisch werk

Wordt de universele levensenergie, gekanaliseerd en via mijn handen doorgegeven. Dit heet ook wel ‘magnetiseren’. Het wordt toegepast bij allerlei verschillende klachten. Van onverklaarbare pijn tot angsten, depressies en algehele malaise. Energetische werk kan ook worden ingezet bij bijvoorbeeld kinderen en volwassenen die hoogsensitief zijn. Vaak werkt dit erg bevrijdend en ontspannend omdat mensen en kinderen die hoogsensitief zijn gevoeliger zijn afgesteld en daardoor meer oppikken. Chronisch zieken kunnen ook veel baat hebben van energetische werk. Het ondersteunt, biedt comfort en troost. 

Het is belangrijk om te weten dat ik geen arts ben en deze ook nooit zal vervangen. Bij ernstige klachten is het altijd raadzaam om naar een arts te gaan. Energetische therapie kan ook naast reguliere gezondheidszorg worden toegepast, als aanvulling op de voorschriften van de arts.

Energie

Energie, je staat er misschien niet bij stil maar ALLES is energie. Jij BENT energie. Je gedachten, je emoties, je gevoelens.. het is allemaal energie wat trilt in een bepaalde frequentie. Emotie betekend letterlijk “energie in beweging”. Energie beïnvloed elkaar en trekt elkaar aan. Denk maar eens aan wat er met jou stemming gebeurt als jij je omringt met allemaal sombere/negatieve mensen. Grote kans dat dit jouw humeur (vroeg of laat) beïnvloed. Andersom werkt het net zo. Ga maar eens na hoe jij je voelt als je omringt wordt door vrolijke positieve mensen.

Oke, wat kan je nu met deze theorie denk je misschien? Laat ik het eens wat uitdiepen.

In dit leven

heeft jouw ziel een vervoersmiddel. Dat vervoersmiddel is jouw aardse lichaam. Jouw lichaam bestaat naast je aardse lichaam, ook nog uit een energetisch lichaam. Dit is je energieveld, of te wel je aura, meridianen en je chakra’s. Het is allemaal met elkaar verbonden. Er vind continu een uitwisseling van energie plaats zonder dat je het wellicht bewust door hebt. Energie is altijd in beweging en wil stromen.

Door verschillende oorzaken, denk hierbij bijvoorbeeld aan ingrijpende gebeurtenissen zoals ziekte, stress, of onderdrukte emoties, kunnen de kanalen, waardoor deze energie stroomt, geblokkeerd raken of zelfs verstopt. Met energetisch werk worden deze blokkades opgespoord en opgelost. Als de blokkades zijn opgespoord, kan er gericht behandeld worden met energetische therapie. De oorzaak van de blokkade wordt dus aangepakt en zo kan de blokkade zichzelf in feite weer vrij maken. De energie kan weer vrij stromen en het lichaam komt weer in balans. Want waar blokkades zitten, kan de energie niet vrij stromen en  zal het lichaam dit gaan compenseren. Hierdoor ervaar jij klachten.

What you think, you become. What you feel, you attract. what you imagine, you become.

Wat energetisch werk doet:

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief

Voor inspiratie, tips en ontwikkelingen. Ook neem ik je mee in de ups en downs van mijn leven en lees je hoe ik ermee om ga. Dit geeft jou ook weer waardevolle inzichten!

Sorry dat ik je onderbreek...

Wil jij minder afgeleid worden door je gedachten? Minder denken, meer voelen en rust in je hoofd? Is je antwoord hierop ja? Download dan nu mijn GRATIS mini guide! (vergeet niet in je spam te kijken).