Dicht bij jezelf | Coach | Ervaringsdeskundige

Dit kan ik voor jou betekenen!

1 op 1 naar je ware zelf

De problemen die jij op dit moment met jezelf ervaart zijn een uiting van dieperliggende emoties en gevoelens die gezien, gehoord en geheeld willen worden. In een gesprek kijk ik met jou waar je tegen aanloopt en wat hiervan de kern is. Ik help jouw je bewustzijn te vergroten en rijk je tools aan om te groeien en belemmerende patronen te doorbreken.              

Healing sessie

Een healing is een alternatieve geneeswijze die werkt op het energiesysteem. Wanneer hier blokkades zitten kun je deze door healing behandelingen oplossen, waardoor lichaam, geest en ziel weer in balans komen en je dichterbij jezelf komt. Dit geeft jou meer rust, balans en helderheid. Een healing sessie is een combinatie van een gesprek en een behandeling.

Het kind in jou.

Als kind zijnde voelde je feilloos aan wat je nodig had, wat fijn voelde en wat niet. Je hield je emoties niet in omdat je er gedachten over had maar je liet ze stromen zodat je ze daarna kwijt was. Je stond nog heel goed in contact met je eigen gevoel.

Maar het kind in jou heeft gedurende het leven kleine en misschien grotere deukjes opgelopen. Sommige kunnen al zijn ontstaan toen je nog bij je moeder in de buik zat of in je eerste jonge levensjaren waardoor je het niet eens goed kan herinneren.

Naar mate we ouder worden maken we allemaal momenten mee in ons leven waarin we ons gekwetst voelen, verlaten, eenzaam, niet begrepen en ‘niet goed genoeg’. Het zijn die momenten (die deukjes) die ervoor zorgen dat we steeds een beetje meer in ons hoofd gaan leven. We ontwikkelen onze eigen manieren om met de pijn en het verdriet om te gaan of om het niet meer te voelen. Zo sluit je je steeds een beetje meer af van jezelf en verlies je het contact met je kern. Er komt een geconditioneerde laag over jou pure wezen heen.

DE GEKLEURDE WERKELIJKHEID

Wat jij in de loop van je leven bent gaan GELOVEN over jezelf, of te wel, de overtuigingen die jij met je mee hebt genomen, bepalen voor een groot deel hoe jij de wereld NU ziet. Hoe je naar jezelf kijkt, welke keuzes je maakt en wat je doet. Zo heb je jezelf misschien aangeleerd eerst aan een ander te denken en dan pas aan jezelf, of je moet eerst hard werken voordat je uit mag rusten, of misschien houd je jezelf klein omdat je vindt (het gevoel hebt) dat je niet goed genoeg bent. Al deze bewuste en onderbewuste patronen leggen een soort deken over wie jij in essentie bent. Ze hebben je ooit geholpen tot waar je nu bent en nu is het tijd om jouw deken af te doen en weer in contact te komen met je ware ik.

HELEN EN VRIJ VOELEN

Samen maken we weer contact met het kind in jou. Oude pijn(tjes) die jou in het nu weerhouden om te zijn wie je werkelijk bent mogen losgelaten worden zodat jij weer ruimte krijgt in jezelf en vrijer gaat leven. Je zal je meer verbonden voelen met je lijf, intuïtie en gevoel. Beter voelen wat je werkelijk wilt. Wat echt goed voor je is, waar je behoefte aan hebt. Wat je energie geeft en wat je energie kost. Je krijgt dieper contact jouw innerlijk weten.

TIJDENS EEN SESSIE

Werk ik vanuit mijn intuïtie en gevoel. Ik tune in op jou (energieveld) en voel wat jou blokkeert of waar het stagneert. Ik kan verschillende tools inzetten, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Hierbij is het wel belangrijk dat jij zelf verantwoordelijkheid neemt, ik kan je de weg wijzen maar jij moet hem uiteindelijk zelf belopen. Wil je meer weten over mijn aanbod?

EVEN KENNISMAKEN?

Vind je het prettig om eerst even een kort gesprekje te hebben voordat je besluit om met mij te werken? Soms kan het toch een hele stap zijn om een afspraak te maken. Of heb je vragen, twijfels of weet je gewoon niet wat geschikt is voor jou? Ik denk graag met je mee.

WAT IS ENERGETISCH WERK?

Klinkt het als abracadabra in je oren? Energie, je staat er misschien niet bij stil maar ALLES is energie. Jij BENT energie. Je gedachten, je emoties, je gevoelens.. het is allemaal energie wat trilt in een bepaalde frequentie. Emotie betekend letterlijk “energie in beweging”. Energie beïnvloed elkaar en trekt elkaar aan. Denk maar eens aan wat er met jou stemming gebeurt als jij je omringt met allemaal sombere/negatieve mensen. Grote kans dat dit jouw humeur (vroeg of laat) beïnvloed.

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief

Voor inspiratie, tips en ontwikkelingen. Ook neem ik je mee in de ups en downs van mijn leven en lees je hoe ik ermee om ga. Dit geeft jou ook weer waardevolle inzichten!

Sorry dat ik je onderbreek...

Wil jij minder afgeleid worden door je gedachten? Minder denken, meer voelen en rust in je hoofd? Is je antwoord hierop ja? Download dan nu mijn GRATIS mini guide! (vergeet niet in je spam te kijken).